Herstellen van een strijkijzer

Home > Herstellen strijkijzer

✓ Herstelling op locatie
✓ Grote stock aan onderdelen
✓ Confectiemachines op maat

Zoekt u een bedrijf dat uw strijkijzer snel kan herstellen, zonder al te veel downtime? Confectiemachines Maes uit Oostrozebeke staat klaar om uw strijkijzer te herstellen. Zo verlengen we eenvoudig de levensduur van uw machine en vermijdt u extra kosten.

Wij herstellen uw strijkijzer snel en efficiënt

Ons bedrijf staat reeds drie generaties bekend als de plaats waar u moet zijn voor kwaliteitsvolle confectiemachines. Wij kennen het vak en de machines dan ook door en door. Dankzij onze expertise zorgen we er bovendien voor dat we uw strijkijzer zo snel mogelijk herstellen. Op die manier heeft uw strijkijzer zo weinig mogelijk downtime. In ons atelier in Oostrozebeke herstellen we zowel industriële strijkmachines als het strijkijzer dat u thuis gebruikt. Voor industriële productielijnen komen wij graag langs in uw bedrijf om het strijkijzer in kwestie te herstellen. Dat is heel wat eenvoudiger dan het te moeten ontkoppelen en vervoeren.

strijkijzer

Vertrouw op onze expertise

Dankzij ons enorm assortiment aan onderdelen kunnen wij uw strijkijzer of naaimachine vlot herstellen. Heeft u nog vragen over onze webshop of wilt u onze technici inschakelen? Contacteer ons door een e-mail te sturen naar info@confectiemachinesmaes.be of bel ons op 056 66 74 75. We staan klaar om uw problemen op te lossen!