De beste tweedehands naaimachines voor u geselecteerd

De laatste jaren wordt er meer en meer tweedehands aangekocht, ook een naaimachine. Wees daarom niet bang om een tweedehands naaimachine te kopen bij Confectiemachines Maes in Oostrozebeke. De naaimachines van de absolute topmerken zijn namelijk speciaal ontwikkeld om een leven lang mee te gaan. Het is dus niet omdat een naai-, lock- of borduurmachine al een aantal jaren op de teller heeft, dat de kwaliteit verminderd is. Velen kennen wel iemand met een naaimachine die al een of meer generaties meegaat. Een tweedehands naaimachine kan zo zelfs beter zijn dan een nieuwe tegen dezelfde prijs.

Tweedehands industriële naaimachines

Om werkelijk iedereen van dienst te kunnen zijn, bieden we ook tweedehands industriële naaimachines aan. Vaak is een afwerking volledig op maat van uw productieproces nog steeds mogelijk, ook als de machine al werd geconfigureerd op maat van de vorige gebruiker. Bent u op zoek naar een bepaald type of een specifiek model en vindt u niet wat u zoekt? Schakel dan zeker onze experts in. Zij helpen u in uw zoektocht naar een geschikt toestel.

Controle en onderhoud

Voordat we u een tweedehands naaimachine aanbieden, onderwerpen onze technici ze aan een strenge kwaliteitscontrole en een stevige onderhoudsbeurt met professionele reiniging en smering. Zo bent u er zeker van dat uw tweedehands naaimachine steeds van een zeer hoog niveau is en u er nog jarenlang plezier aan zal beleven. Bij de verkoop van tweedehands naaimachines beperken we ons overigens niet tot onze bekende ‘huismerken’, zoals Juki of Dürkopp Adler. Ook toestellen van andere merken, zoals Bernina, Singer of Pfaff passeren de revue.

Waarom een tweedehands naaimachine kopen een goed idee is

Als u een beginnende naai(st)er bent die nog volop de naaiwereld aan het ontdekken is, dan is het vaak aangewezen om te beginnen met een tweedehands naaimachine. Wat betreft de prijskwaliteitsverhouding doet u zo vaak een betere koop dan met een goedkopere nieuwe naaimachine. Conclusie? Voor een voordelige prijs schaft u een hoogwaardig toestel aan.

Ook voor beginnende naai(st)ers die naailes volgen is een tweedehands naaimachine een prima oplossing om thuis op te oefenen. Op die manier kan u ervaring opdoen en skills aanleren om een beter idee te hebben waar u met toekomstige naaiprojecten heen wilt, bijvoorbeeld kledij maken, borduurwerk of stoffering. Later kan u zich nog altijd een meer gespecialiseerde naaimachine aanschaffen.

 Hoewel de technologie ook bij naaimachines niet stilstaat, neemt ze ook geen enorme stappen zoals dat bij andere machines soms wel het geval is. Dit betekent ook dat de must-have functies op nieuwe naaimachines zoals een automatische draadinrijger, automatische knoopsgatfunctie, een groot aantal steken… vaak ook op tweedehands naaimachines aanwezig zijn.

De juiste tweedehands naaimachine kiezen

1

Bepaal welke functies absoluut noodzakelijk zijn en houd vast aan het vooropgestelde budget.

Stel dat u wilt borduren. Dan hebt u een machine nodig die heel veel verschillende steken aankan en gaat u best voor een elektronische tweedehands naaimachine. Om te quilten en te borduren hebt u ook een machine met een langere arm en een uitgebreide aanschuiftafel nodig.  Als u geen borduurwerk zou doen en niet van plan bent te quilten, kan u eerder voor een eenvoudig model gaan, zoals een mechanische tweedehands naaimachine.

2

Controleer of er geen verborgen gebreken zijn.

Stel dat u wilt borduren. Dan hebt u een machine nodig die heel veel verschillende steken aankan en gaat u best voor een elektronische tweedehands naaimachine. Om te quilten en te borduren hebt u ook een machine met een langere arm en een uitgebreide aanschuiftafel nodig.  Als u geen borduurwerk zou doen en niet van plan bent te quilten, kan u eerder voor een eenvoudig model gaan, zoals een mechanische tweedehands naaimachine.

3

Onderzoek de opties

Misschien wilt u later wel een andere functie toevoegen. Bij bepaalde naaimachines is het heel eenvoudig om ze uit te bouwen en op die manier functies toe te voegen, bij andere toestellen ligt dit moeilijker of is het niet mogelijk. Houd hier rekening mee!

Bent u niet zeker welke (tweedehands) naaimachine u op het lijf geschreven is? Dankzij hun jarenlange ervaring in professionele en huishoudnaaimachines weten onze technici perfect met welke naaimachine u tot het beste resultaat komt. Aarzel dus zeker niet om even langs te komen in ons atelier voor advies.

De overname van tweedehands naaimachines

Hebt u thuis een naaimachine staan die u niet meer nodig hebt, of is er een naaimachine die overbodig is geworden in een bepaalde productielijn? Contacteer dan zeker Confectiemachines Maes. Wij geven uw naaimachines een tweede leven door ze door te verkopen. Machines die niet meer kunnen worden verkocht, schrijven we niet zomaar af. Dikwijls zijn er wel nog goed functionerende onderdelen aanwezig. Die komen vaak goed van pas bij de reparatie van naaimachines. Op die manier kunnen we een beroep doen op originele onderdelen, zelfs al worden de stukken niet meer geproduceerd.

Bespaar geld en geef het milieu een duwtje in de rug

Als experts op vlak van confectiemachines staan wij klaar om u te begeleiden in de zoektocht naar een tweedehands naaimachine. Met een tweedehands naaimachine van Confectiemachines Maes gaat u voor zekerheid en kwaliteit. Ontdek ons gevarieerd aanbod in onze webshop. Heeft u nog vragen? Dan kan u rekenen op de expertise van onze technici. Bel ons op 056 66 74 75.