Juki-naaimachine

Home > Juki-naaimachine

✓ Uitgebreid aanbod
✓ Confectiemachines op maat
✓ Herstelling op locatie

Bent u op zoek naar een Juki-naaimachine? Bij Confectiemachines Maes vindt u gegarandeerd het juiste apparaat. Wij zijn een officiële verdeler van dit topmerk dat geschikt is voor industriële en huishoudelijke toepassingen. Bent u benieuwd wat een Juki-naaimachine allemaal kan? We vertellen het u graag!

Een Juki-naaimachine voor iedereen

Juki is het ideale merk voor zowel professionelen als particulieren. Voor een industriële naaimachine die uw productieproces jarenlang kan ondersteunen, zijn zij een van de beste opties. Wij kunnen bovendien steeds een Juki-naaimachine vinden op maat van uw bedrijf, in welke sector u ook actief bent. Onze technische expertise stelt ons in staat om ze te configureren naargelang uw noden. Een huishoudnaaimachine van Juki naait op hetzelfde niveau als een beroepsmachine en gaat evengoed jarenlang mee. Maak er zonder zorgen kledij, gordijnen en herstellingen mee voor verschillende generaties. Bij problemen thuis of op de werkvloer rekent u op onze herstellingsservice met minimale downtime.

Naaimachine

Bestel vandaag nog

Wist u dat u onze confectiemachines eenvoudig online kan bestellen? Wij hebben namelijk een zeer uitgebreide webshop waar u een Juki-naaimachine en alle nodige toebehoren bestelt. Heeft u een grote bestelling of heeft u een factuur nodig voor uw bedrijf? Stuur een e-mail naar info@confectiemachinesmaes.be voor meer informatie.