Juki-naaimachine

Home > Juki-naaimachine

✓ Herstelling op locatie
✓ Grote stock aan onderdelen
✓ Confectiemachines op maat

Bent u op zoek naar een Juki-naaimachine? Bij Confectiemachines Maes vindt u gegarandeerd het juiste apparaat. Wij zijn een officiële verdeler van de naaimachines van Juki, die geschikt zijn voor industriële én huishoudelijke toepassingen. Bent u benieuwd wat een Juki-naaimachine allemaal kan? We vertellen het u graag!

Een Juki-naaimachine voor iedereen

Juki maakt niet enkel industriële naaimachines, maar trekt die professionele kwaliteit wel door in het gehele assortiment. Juki is dus het ideale merk voor zowel professionelen als particulieren. Voor een industriële naaimachine die uw productieproces jarenlang kan ondersteunen, zijn zij een van de beste opties. Wij kunnen bovendien steeds een Juki-naaimachine vinden op maat van uw bedrijf, in welke sector u ook actief bent. Onze technische expertise stelt ons in staat om ze te configureren naargelang uw noden. Een huishoudnaaimachine van Juki naait op hetzelfde niveau als een van de industriële naaimachines en gaat evengoed jarenlang mee. U maakt met een van de naaimachines uit ons aanbod huishoudmachines jarenlang zonder zorgen kledij, gordijnen en herstellingen. Bij problemen met u naaimachine thuis of met een van uw industriële naaimachines rekent u op onze herstellingsservice met minimale downtime.

Naaimachine

Bestel vandaag nog

Wist u dat u onze confectiemachines eenvoudig online kan bestellen? Wij hebben namelijk een zeer uitgebreide webshop waar u een Juki-naaimachine en alle nodige toebehoren bestelt. Heeft u een grote bestelling van industriële naaimachines op de planning staan en heeft u een factuur nodig? Stuur een e-mail naar info@confectiemachinesmaes.be voor een op maat gemaakte prijsofferte.