Confectiemachines Maes: professionele naai- en confectiemachines op maat

Confectiemachines Maes is een ambitieus familiebedrijf uit het West-Vlaamse Oostrozebeke, de bakermat van de textielindustrie in Vlaanderen. Onze kernactiviteit is de verkoop en de herstelling van naaimachines, strijkmachines en snijmachines. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn de waarden steeds dezelfde gebleven: de beste kwaliteit, de snelste service en advies op maat. Ga dus meteen naar de webshop om uw confectiemachines aan te kopen of vraag meer informatie via ons contactformulier.

3 generaties ervaring

Bij Confectiemachines Maes kan u terugvallen op 3 generaties ervaring. De grootvader van de familie Maes begon in de jaren 70 met de reparatie en de (her)configuratie van naaimachines in zijn garage. In 1987 werd dan de huidige bvba Confectiemachines Maes opgericht door de grootvader en vader Geert. Met Geert erbij werden de activiteiten uitgebreid van alleen (professionele) naaimachines naar allerhande confectiemachines, inclusief strijk– en snijmachines. In 2017 vervoegde zoon Niels het technische team.

Uitzonderlijke technische kennis en advies op maat

Die vele jaren ervaring komen tot uiting in de vorm van een uitzonderlijke technische kennis over alles wat met professionele naaimachines te maken heeft. Deze ervaring en kennis zorgt ervoor dat wij als geen ander de juiste naaimachine, snijmachine of strijkmachine aan een bepaalde productie(lijn) kunnen koppelen. Daarnaast stelt onze ruime kennis ons in staat professionele naaimachines zo te configureren dat ze perfect op maat zijn van uw (geautomatiseerd) productieproces. Ook over de gewone huishoudnaaimachines hebben we ruime kennis. Aarzel dus niet om advies te vragen.

Uitstekende prijskwaliteitsverhouding

Een professionele naaimachine kost een fortuin? Niets is minder waar! Bij Confectiemachines Maes gaan we volop voor topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Zo kan iedereen – zowel bedrijven als particulieren – genieten van professionele naaimachines. Ook bij het onderhoud en de herstelling van naaimachines en andere confectiemachines staan we bekend om onze uitstekende prijskwaliteitsverhouding.

Service zowel op locatie als in atelier

Naast professionaliteit behoren ook transparantie en flexibiliteit tot onze kernwaarden. We streven ernaar u de best mogelijke ervaring te bieden. Onderhoud en herstelling is daarom zowel bij u ter plaatse als bij ons in het atelier mogelijk. Voor sommige ingrepen is service in ons eigen atelier wel noodzakelijk. Aarzel dus niet om een professioneel onderhoud of een dringende herstelling aan te vragen via het contactformulier of spring even binnen in het atelier in Oostrozebeke.

Uitgebreide stock

Om uw professionele naaimachine of andere confectiemachines zo snel mogelijk en met de juiste onderdelen te kunnen herstellen, beschikken we over een enorme stock in ons atelier. We hebben steeds duizenden onderdelen liggen, zodat de downtime van uw machine beperkt blijft. Dankzij onze grote stock kan u een uitgebreid assortiment onderdelen en accessoires rechtstreeks bij ons aankopen via de webshop.

Gespecialiseerd in confectie

Doorheen de jaren hebben we ons gespecialiseerd in (industriële) naaimachines voor confectie en andere confectiemachines, zoals snij- en strijkmachines. Dit beperkt ons niet in onze mogelijkheden. Ook andere industrietakken en huishoudnaaimachines voor de naaistudent of hobbyist komen bij ons aan bod.

Beveiligde betaling in professionele webshop

Onze webshop is uitgerust met verschillende beveiligingsmechanismes. Zo kan u zeker zijn van een beveiligde en gemakkelijke betaling.

Onze bekendste merken

Juki

Juki is een van de grootste producenten van professionele naaimachines en lockmachines. Verschillende topmerken in de mode- en automotive-industrie vertrouwen op Juki en het merk is ook al jaren een van onze vaste toeleveranciers van zowel industriële als huishoudnaaimachines.

Dürkopp Adler

Het Duitse Dürkopp Adler is een van de grootste Europese producenten van industriële naaimachines. Het bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot halverwege de 19de eeuw. Dürkopp Adler-machines worden vooral gebruikt in de productie van kledij en meubelbekleding.

Ons atelier

Ons ruime atelier is voorzien van alle materiaal voor een vlekkeloze en snelle service. Dagelijks zijn wij hier in de weer met het onderhoud en de herstelling van naaimachines en lockmachines. Het atelier is gelegen in Oostrozebeke vlakbij Waregem en de E17.

Helemaal overtuigd door onze ruime kennis en ervaring in professionele naaimachines?

Koop dan meteen uw naai-, strijk-, snijmachine of onderdelen in de webshop of vraag raad aan onze experts.