Overlock

Home > Overlock

✓ Uitgebreid aanbod
✓ Confectiemachines op maat
✓ Herstelling op locatie

Met een overlock werkt u randjes netjes af aan de binnenkant van kleding, gordijnen en andere textielproducten. Bij Confectiemachines Maes uit Oostrozebeke vindt u gegarandeerd de juiste machine voor een nette overlock. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit soort machine in uw productieproces? We vertellen het u graag.

Alle mogelijkheden van overlock

Wanneer u op zoek bent naar een kwaliteitsvolle machine die een nette overlock maakt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze confectieapparatuur haalt u kwaliteit in huis. Met een overlock kan u de randen netjes afwerken, maar ook rekbare stoffen netjes afwerken. Het is de perfecte aanvulling op uw productieproces, maar ook thuis werkt u uw projecten professioneel af. Wanneer u een industriële snijmachine zoekt, vindt u in ons assortiment het ideale apparaat. Gecombineerd met een van onze beste naaimachines, wordt het naaiwerk een fluitje van een cent. Wij staan u graag bij in het zoeken naar de ideale apparaten.

Naaimachine

Ontdek ons assortiment

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan machines, waaronder een die u een overlock met professionele afwerking garandeert. Heeft u nog een vraag of is er een probleem met uw machine? Onze technici staan klaar voor u. Contacteer ons via ons contactformulier of bel ons op 056 66 74 75 voor deskundig advies.