Beste naaimachines

Home > Beste naaimachines

✓ Herstelling op locatie
✓ Grote stock aan onderdelen
✓ Confectiemachines op maat

Bent u op zoek naar de beste naaimachines voor professioneel of particulier gebruik? Confectiemachines Maes uit Oostrozebeke heeft gegarandeerd de juiste machine voor uw doelgebruik. Dankzij onze jarenlange ervaring met naaimachines bieden wij bovendien een uitstekende service op maat aan. Wij zorgen ervoor dat u het beste resultaat behaalt.

De beste naaimachines op de werkvloer en thuis

Dankzij onze confectiemachines bent u steeds zeker dat u de beste naaimachines koopt. Wij zijn namelijk verdeler van de naaimachines van Juki, maar ook de producten van Global en Dürkopp Adler ontbreken niet in ons assortiment. Daarnaast kunnen een deel van de naaimachines ook aangepast worden aan uw productieproces. Bent u op zoek naar een industriële naaimachine? Dan gaan wij samen met u op zoek naar de perfecte oplossing om uw productieproces te stroomlijnen. Ook particulieren kunnen bij ons de perfecte huishoudnaaimachine vinden. Met al onze apparaten maakt en herstelt u snel en efficiënt kledij, gordijnen en andere textielproducten.

Naaimachine

Bestel uw nieuwe machine

In onze webshop bestelt u snel en eenvoudig de beste naaimachines. Bent u een beginnend naai(st)er of heeft u een beperkt budget? Bekijk dan zeker ook onze tweedehandsnaaimachines. Bij vragen of om een offerte aan te vragen, contacteert u ons door te bellen naar 056 66 74 75 of door te mailen naar info@confectiemachinesmaes.be. Wij staan klaar om u verder te helpen!