Onderdelen voor Trevil

Home > Onderdelen Trevil

✓ Herstelling op locatie
✓ Grote stock aan onderdelen
✓ Confectiemachines op maat

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen van Trevil? Bij Confectiemachines Maes in Oostrozebeke vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Wij zijn reeds drie generaties actief in de sector en kennen dan ook alles over de noden van onze klanten. Daarom hebben wij steeds een groot aanbod onderdelen in voorraad van verschillende topmerken, zoals Trevil.

Onderdelen voor strijkmateriaal van Trevil

Wanneer uw professioneel strijkijzer nood heeft aan een nieuw onderdeel, staan wij voor u klaar. U kan kiezen om de onderdelen voor uw Trevil te bestellen in onze webshop en de reparatie zelf uit te voeren. Onze technici staan ook klaar om uw strijkijzer te herstellen in ons atelier of in uw bedrijf. Op die manier verlengen we samen de levensduur van uw toestel. Dat is goed voor u, uw productieproces, uw portemonnee en het milieu. De onderdelen van Trevil en andere merken zijn steeds in voorraad bij ons.

Naaimachine

Bestel vandaag nog de onderdelen

De onderdelen die u bij ons kan bestellen, zijn van de allerhoogste kwaliteit, zoals verwacht wordt van Trevil. Als expert op vlak van confectieapparatuur staan wij klaar om u te voorzien van professioneel advies. Bel ons op 056 66 74 75 of stuur een e-mail naar info@confectiemachinesmaes.be voor meer informatie.