Stoomstrijkijzer

Home > Stoomstrijkijzer

✓ Herstelling op locatie
✓ Grote stock aan onderdelen
✓ Confectiemachines op maat

Bent u op zoek naar een stoomstrijkijzer? Bij Confectiemachines Maes uit Oostrozebeke vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan stoomstrijkijzers die meteen geleverd kunnen worden. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale machines voor uw situatie, professioneel of particulier.

Een stoomstrijkijzer op maat

Wanneer u op zoek bent naar de juiste strijkmachine, staat ons uitgebreide assortiment voor u klaar. Onze ervaring met confectieapparatuur zorgt ervoor dat wij verschillende machines in voorraad hebben. De stoom die het strijkijzer produceert, maakt het heel wat eenvoudiger om kreuken glad te strijken. Op die manier bespaart u veel tijd, wanneer er een grote berg strijk op u ligt te wachten. In ons assortiment vindt u enkel de beste merken, zoals de strijkijzers van Trevil. Een stoomstrijkijzer kan ingezet worden in een professionele productielijn, alsook thuis voor uw persoonlijke strijkwerk.

strijkijzer

Bespaar heel wat tijd

Met een stoomstrijkijzer uit onze webshop haalt u een apparaat op professioneel niveau in huis. Bovendien rekent u op onze herstellingsdienst, wanneer uw stoomstrijkijzer problemen vertoont. Op die manier hoeft u geen nieuw toestel te kopen, wanneer het ook gemaakt kan worden. Bij vragen of voor een herstelling contacteert u ons door te bellen naar 056 66 74 75. Bestel vandaag nog of contacteer ons voor een offerte.